Dagen hvor jeg mistede forstanden (for en kort stund altså)

Jeg kunne i øvrigt være en pæn koreaner.

Ja nu slår klokken snart eksamen (imorgen klokken 9 – wish me luck), så jeg er ved at gå død i parenteral ernæring, forskningsartikler, accelererede patientforløb, leverens funktion og tryksår. Jeg holder nok koncentration i maks 2 minutter ad gangen. Har både fotograferet egern ud af vinduet, youtubet Sia – imiteret Sia foran spejlet, lavet te, drukket tre kopper te, spist kold flæsk (but why), og face-swappet mig selv med blandt andet Noah og en Matilde-kakao…

PicMonkey Collage

 

 

…. Så. Det er nok meget godt, at Noah slet ikke ligner mig. At jeg så faktisk ville være en helt sød koreaner, det er så noget helt andet.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen hvor jeg mistede forstanden (for en kort stund altså)