5 typer jeg hader at elske på instagram

HURRA og så noget med at skrive opgave.

P4100012

Til trods for de 17 overspringshandlinger (okay 18) har jeg lige sendt min eksamensopgave for modul 4 afsted. Hvor er det sindssygt, at min første lange praktik snart er slut. Jeg synes lige jeg stod dér, med de vildeste sommerfugle i maven, både på den forventningsfulde-, men også på den dér lidt skræmte måde. Men det har været kick-ass-fedt, og jeg er vokset sindssygt meget både fagligt, og som person. Nu kan jeg kun vente på torsdag, hvor den mundtlige del af prøven foregår, og fredag er så min sidste dag på afdelingen. Og jeg er vist nok kommet til at love en masse kage.

Udover eksamensforberedelser og opgaveskrivning, har Jon fødselsdag idag. Så da jeg slog øjnene op klokken lidt i syv (… for sådan en morgenfrisk type er jeg åbenbart), smuttede jeg til bageren og brugte derefter et par timer i køkkenet, så der kunne stå et lækkert morgenbord klar. Det er sjældent vi alle er hjemme samtidig, lige pt. i hvert fald, så den skulle have fuld spade (som man siger), og der skulle ikke mangle noget. Resten af dagen idag skal der spilles playstation, ja eller drengene skal spille noget med zombier. Jeg tror jeg skal fede den i mit soveværelse, (som jeg stadig er fuldstændig overlykkelig for at have) og lade op til de næste to dage på Rigshospitalet.

Ha’ en skøn søndag.

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 typer jeg hader at elske på instagram