Om flere hager, tykke kinder, grænser, brystpumper og irriterende lemmer.

Hold kæft man bliver kedelig.

p1010124-1

Altså helt ærligt. Det giver jo sig selv i virkeligheden, at man bliver kedelig når man går på barsel. For man er jo indkapslet i babygøgl, og derfor er der ikke meget andet indhold i ens hverdag. Jeg var seriøst på vej ind på bloggen, for at skrive om mavekneb og fyldte lortebleer. Ja. Det var jeg. Helt ærligt. Hvem helvede gider dog nogensinde læse om det? Jeg gad ikke, det er helt sikkert.

I stedet kan jeg lige kort nævne, at Samuel sov 4 timer i streg i nat. For at vågne og få mad – og sove 4 timer mere. Ja det er også kedeligt egentlig. Så det gider jeg heller ikke fortælle om. Men jeg sov dejligt også. Det gjorde jeg virkelig.

Så… Idag fik jeg igen bakset barnevognen ned ad trapperne, og vi fik gået en lang og dejlig tur. Jeg spiste en kanelsnurre og drak én af de dér mærkelige køledisks-iskaffer (som smager af fisk), og hørte “Outlander” på lydbog. Også kedeligt. Altså at fortælle om. Det var en pisselækker snurre, og en vildt hyggelig tur. Men kedeligt at fortælle om. Og den iskaffe, vist nok fra Starbucks, den køber jeg skisme ikke igen.

Samuel er begyndt at smile når vi taler til ham, og når han kigger på os. Det er til gengæld ikke kedeligt. Eller jo, det synes du nok, for det er ikke din baby, og så er det generelt lidt kedeligt. Men han smilede. Og det fortæller jeg gerne om. Men der er egentlig ikke mere at sige, end at han smiler nu. Sådan mere eller mindre bevidst. Og ikke kun i søvne eller når mælkekomaet er indtruffet. Og så er han begyndt at holde ekstra øje med sin storebror, hvilket er rigtig hyggeligt at sidde og kigge på.

Men mere er der vist ikke sket af ekstremt spændende ting. Jeg har spist fem toffifee, og nu vil jeg se noget doku, imens der ligger en lille baby (ja altså Samuel) og snorker ved siden af mig.

img_3510

 

... Ingen kommentarer - endnu!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SMID EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om flere hager, tykke kinder, grænser, brystpumper og irriterende lemmer.